مایه پنیر چیست؟

برای اینکه پنیر بهتر ببندد باید یک انعقادآور به آن اضافه کنید. رایج ترین انعقادآور مایه پنیر است؛ 

آنزیمی که باعث میشود پروتئین های داخل پنیر بهم متصل بشوند. مایه پنیر انواع متفاوتی دارد؛ مایه پنیر سنتی از معده گاو یا گوسفند گرفته میشود. این نوع مایه پنیر نوع باکتریایی یا حیوانی آن است. مایه پنیر دیگری هم وجود دارد که از قارچ گیاهی گرفته میشود و مایه پنیر میکروبی است.

 

مطالب مرتبط


    تنظیمات
    این پرونده را به اشتراک بگذارید :
    Facebook Twitter Google LinkedIn
    برچسب ها