اطلاعاتی درباره خردل
:خَردَل، نوعی ادویه است که از دانههای گیاه خردل بدست میآید. برای تهیه این چاشنی دانههای خردل را با آب، نمک، آبلیمو یا سایر مایعات و در مواردی ادویهجات و چاشنیهای دیگر مخلوط میشوند تا خمیر یا سس خردل بوجود آید. رنگ این سس از زرد روشن تا قهوهای تیره متغیر است. خردل اغلب دارای طعمی تند است.
1397/04/20[نمایش :781][ ادامه ... ]
خواص روغن زیتون
:1397/04/10[نمایش :553][ ادامه ... ]
شایعات درباره سوسیس و کالباس
:1397/04/09[نمایش :3767][ ادامه ... ]
اطلاعات درباره سوسیس
:با ما همراه باشید تا از نحوه تولید سوسیس و چیستی آن مطلع شوید.
1397/04/06[نمایش :591][ ادامه ... ]
اسید آسکوربیک
:
1396/12/05[نمایش :859][ ادامه ... ]
گلوتن
:1396/12/05[نمایش :3000][ ادامه ... ]
بهبود دهنده نان
:بهبود دهنده ها flour improver تركیباتی هستند كه با ایجاد انعطاف پذیری و افزایش قدرت تحمل خمیر در كلیه مراحل تولید نان اعم از میكس كردن، تخمیر و پخت سبب بهبود كیفی محصول نهایی می شوند. بهبود دهنده ها به نانوا كمك می كند تا محصولی با حجم و شكل ظاهری بهتر و با قابلیت حفظ تازگی بیشتر در طول مدت زمان مصرف تولید نماید. معمولا بهبود دهنده برای خمیرهایی است که خمیرمایه دارند و مدت ور آمدن طولانی دارند و به ازای هر نیم کیلو 2 تا 3 گرم ریخته میشود .
1396/12/05[نمایش :1161][ ادامه ... ]
آرد نول چیست؟
:wheat flour:
همان آرد سفید خودمان است آرد نول یا آرد سفید (سه صفر ) قنادی :میزان سبوس گیری از این آرد بسیار زیاد است. ( حداقل ۲۳٪ وبه سفارش بعضي صنف تا ۳۰%) . این آرد برای تهیه انواع محصولات قنادی مناسب است. گاهاً در کشورما از این آرد برای تهیه ماکارونی هم استفاده می شود. آرد نول مورد استفاده در توبید ماکارونی دارای ذرات درشت تر است. آرد نول ، آرد سفید قنادی و آرد سه صفر هرسه معادل هم هستند که سبوس گیری این نوع آرد زیاد است و هم برای شیرینی جات و هم نانها مناسب هستند. اما کارخانجات محدودی نوعی آرد به نام آرد ۴ صفر هم تولید می کنند که آردی بسیار سبک و سفید است و صرفاً برای تهیه کیک و شیرینی و حلوا های سفید کاربرد دارد که نتیجه ای عالی دارند ولی این نوع آرد برای تهیه نان اصلاً مناسب نیست.
1396/12/05[نمایش :31238][ ادامه ... ]
کلرید کلسیم چیست؟
:1396/12/05[نمایش :3484][ ادامه ... ]
اسید سیتریک چیست؟
:1396/12/05[نمایش :1105][ ادامه ... ]
مایه پنیر چیست؟
:برای اینکه پنیر بهتر ببندد باید یک انعقادآور به آن اضافه کنید. رایج ترین انعقادآور مایه پنیر است؛
1396/12/05[نمایش :1772][ ادامه ... ]